Mr. Schilder

Mr. Stephanie Schilder behaalde haar bachelor rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en haar master strafrecht aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Zij heeft tijdens haar studie ervaring opgedaan bij onder meer het Internationaal Strafhof in Den Haag en een gerenommeerd mensenrechten- en strafrechtkantoor in Amsterdam. Voordat mr. Schilder in dienst trad bij Advocatenkantoor Bouchikhi werkte zij gedurende twee jaar als advocaat bij een gerenommeerd advocatenkantoor in Rotterdam, gespecialiseerd in het commune strafrecht. 
 
De werkwijze van mr. Schilder kenmerkt zich door haar persoonlijke aanpak, gedrevenheid en passie voor het vak.
 
Binnen kantoor houdt mr. Schilder zich bezig met het strafrecht. U kunt dan ook bij haar terecht voor alle soorten strafzaken. 
 
Mr. Schilder is tevens lid van de NVJSA. 
 

Mr S. Schilder is als advocaat ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) en in heeft in het rechtsgebiedenregister van de NOvA het volgende (Hoofd)rechtsgebied geregistreerd:

– Strafrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd (hoofd)rechtsgebied.

U kunt mr. Schilder als volgt bereiken: