Mr. Bouchikhi

Mr. Yassine Bouchikhi wordt gekenmerkt door zijn daadkracht, persoonlijke aandacht in combinatie met zijn juridische kennis. Mr. Bouchikhi heeft de laatste jaren veel (proces)ervaring opgedaan binnen de strafpraktijk en verdachten bijgestaan in vele grote en geruchtmakende strafzaken.

Pionieren is de rode draad in zijn werkzame leven. Naast de advocatuur heeft mr. Bouchikhi ook als lid van de Commissie van Toezicht jarenlang ervaring en kennis opgedaan in beklag- en beroepszaken binnen het penitentiair recht.

Binnen het kantoor houdt mr. Bouchikhi zich bezig met het strafrecht. U kunt dan ook bij hem terecht voor alle soorten strafzaken. Mr. Bouchikhi kan u naast het Nederlands en Engels ook van dienst zijn in het Arabisch en Berbers.

Mr. Bouchikhi is lid van de NVSA.

Mr Y. Bouchikhi is als advocaat ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) en in heeft in het rechtsgebiedenregister van de NOvA het volgende (Hoofd)rechtsgebied geregistreerd:

– StrafrechtOp grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd (hoofd)rechtsgebied.

U kunt mr. Bouchikhi als volgt bereiken: